Verdens mest smakfulle gourmetsalt?

· 315 words · ca. 2 minutter

Verdens mest smakfulle gourmetsalt?

Limitless Edition 2019

424 Gourmetsalt fra Dødehavet er et rent og deilig salt. Det er vasket, men ikke tilsatt noen kjemikalier eller andre tilsetningsstoffer. Dødehavssaltet er nydelig på smak, med sine balanserte, dype og kraftfulle egenskaper. Når du blander krydder med saltet, får hvert eneste saltkorn også den gode kryddersmaken. Høykvalitets krydder er blandet inn, for å gi en spennende smaksopplevelse. Dødehavssaltet kommer enten som et rent naturprodukt eller blandet med krydderurter av høy kvalitet.

Et stadig økende antall mennesker legger sin elsk på smaksopplevelsene vi kan tilby gjennom våre produkter. Kanskje du er en av dem

Hva er spesielt med Dødehavssaltet sammenlignet med annet salt?

"The richest mineral, from det lowest point on earth."

Dødehavet har vært kjent i flere tusen år, som en spesiell saltkilde, med svært høyt mineralinnhold (21 mineraler). Dette salthavet har vært en kilde for kroppspleie og helseterapi - selv Cleopatra benyttet seg av dette som sitt spa. I dag ligger det mange klinikker langs den sørlige delen av Dødehavet, som utgangspunkt for terapeutisk behandling. Dersom du har badet i Dødehavet, husker du kanskje at vannet smakte veldig bittert og absolutt ikke godt. Dette gjenspeiler heldigvis ikke smaken på vårt salt.

Gourmetsaltet høstes fra et bestemt punkt og dybde i Dødehavet, som gjør at det får den perfekte balansen av mineraler. På denne måten er det mulig å beholde den høyeste andelen av mineraler i saltet, som gir den beste smaken; en dyp, balansert og langvarig smak - trolig verdens beste salt.

I dag regnes Dødehavet for å være verdens mest unike saltkilde. Ikke nok med det, men Dødehavet er også det laveste punktet på jorden (derav navnet 424 Gourmet Salt). Dette har gjort at Dødehavet for få år siden ble kåret til et av verdens 10 natur-underverker.

Prøv gjerne gourmetsaltet og bedøm smaken selv!

Besøk gjerne vår nettbutikk: https://limitlessedition.selz.com

Velbekomme!

Mvh

Limitless Edition